Shanghai Pilot "Learning Methode Minu Points" Driver Minus 6 punten per jaar

Shanghai Pilot "Learning Methode Minu Points" Driver Minus 6 punten per jaar

Originele titel: Shanghai Pilot "Learning Methode Minu Points" -driver heeft 6 punten lange tijd verminderd en eindelijk geopend in Shanghai.

De in aanmerking komende bestuurder met een rijbewijs in de Police Police Police-afdeling van Shanghai, open de pagina "Traffic Management 12123", zoek de "Leerwet tot Licent" in het businesscentrum, u kunt deelnemen aan online leren en onderzoek Minus 1 Nadat het examen succesvol is, kan een jaar met 6 punten worden verminderd.

  Eerder interpreteerden Netizens dit beleid als "rijbewijs kan worden afgetrokken door 18 punten." Het Traffic Management Bureau van het Ministerie van Openbare Beveiliging zei dit, deze verklaring is onjuist.

  "Leermethode is verminderd" wordt in mindering gebracht in zijn bestaande cumulatieve scorepunten, niet bij het verwerken van verkeersovertredingen, kan niet worden verminderd door middel van het minimaliseren van de score, kan niet worden verminderd, "elke scoreperiode kan worden verminderd met 6" Het is duidelijk dat De volledige score van de scoreperiode is toegenomen tot 18 punten. Deze hervormingsmaatregelen zijn om de begeleiding van het vervoer illegaal scoresysteemonderwijs te bevorderen, de juiste stimuleringsseffecten van de wet aan te moedigen en bevordering van de bevordering van het bewustzijn van de bestrijding van veiligheid.

  "Traffic Management 12123"-app laat zien dat Shanghai de functie "Leermethode minus" heeft geopend. In januari 2020 vermindert het ministerie van Uitgegeven Ministerie van Openbare Beveiliging "het accepteren van verkeersveiligheidsveiligheidsonderwijs (proefversie)", implementeren van "leerwetgeving minus" -beleid, motorvoertuigen van motorvoertuigen kunnen examens, on-site leerexamen, verkeersveiligheid leren Public Welfare-activiteiten.

Eerder heb ik geprobeerd in sommige delen van Hunan, Gansu, Guangdong, Zhejiang.

Momenteel is Shanghai opgenomen in het pilotbereik. Het is duidelijk dat de leercursus van "Leerwetgeving wordt verminderd door de afdeling Provinciale Public Security Traffic Control, met 12 aspecten van veiligheid die gezond verstand, noodrisico-kennis, verkeersovertredingen, verkeersovertredingen omvat; de onderzoeksbank is het belangrijkste lichaam van de nationale verenigde Vraagbank, alle lokale autonome vraagbanken zijn complementair, elk examen extrahert willekeurig 20 vragen, beantwoordt 18 vragen en hoger.

  Na het accepteren van verkeersveiligheidsonderwijs, voldoet aan het stuurprogramma van de motorvoertuigen de vermindering van de scorevoorwaarden en wordt in mindering gebracht in de bestaande cumulatieve score en kan elke score worden geaccumuleerd met een maximale vermindering van 6 punten. Wie kan deelnemen aan de "Leermissies"? Volgens de relevante regels van de "leerwetgeving" uitgegeven door het ministerie van Traffic Management Board, heeft de reporter vragen en antwoorden van dit beleid. Vraag: Wat is de regel van leermethode? A: Neem deel aan online leren (3 dagen om een ??cumulatief 30 minuten te hebben) en passeer het examen, 1 punt wordt verminderd.

Neem deel aan het leren van on-site (niet minder dan 1 uur per keer) en passeer de test, 2 punten.

Neem deel aan verkeersveiligheidszorgactiviteiten (elk 1 uur), 1 punt wordt verminderd. Vraag: Is het een minimum aantal deelname aan de studie? A: Er is geen limiet aan de limiet. Het bestuurder van de motorvoertuigen zal echter niet blijven deelnemen aan de leermethode nadat een scoriveau wordt verminderd nadat een scoreperiode 6 minuten bereikt.

  Q: Welke gemotoriseerde auto’s kunnen deelnemen aan de vermindering van het leren? A: Met het motorvoertuig bestuurder van de People’s Republic van de Motor Vehicle rijbewijs, geen onderscheid maken tussen het besturen van certificaten, en wordt geen onderscheid gemaakt of de bestuurder van het voertuig te gebruiken, kunt u deelnemen aan de vermindering van het leren en neem deel aan de hoogste snelheid model Overeenkomstige verkeersveiligheid wettelijke en aanverwante kennis leren, examens of de verkeersveiligheid activiteiten. Vermeldenswaard is dat er één van de volgende situaties, en het is onmogelijk om toe te passen om de score te verminderen De laatste score periode, de bestuurder motorvoertuig heeft twee of meer records;. De derde is dat de bestuurder motorvoertuig ontsnapt na de verkeersongelukken of drinkt het motorvoertuig na het drinken of het gebruik gesmeed, verandering motor nummerplaat, rijbewijs, rijbewijs, schoolbus teken of gebruik maken van andere nummer motorvoertuig platen, rijbewijzen, of het kopen punten zijn gestraft, vier is de rijbewijs motorvoertuig bestuurder binnen de stageperiode, of op motorvoertuigen het rijbewijs is te laat, of licentie het motorvoertuig bestuurder is aangehouden Gedurende de opschorting;. vijf is dat er een opgenomen verkeersovertreding in de naam van het motorvoertuig bestuurder; Zesde de motor voertuig dat niet volgens de voorschriften is ingeschreven; Z7 is dat bestuurders van motorvoertuigen deel te nemen aan de verkeersveiligheid onderwijs verkeersveiligheid overtredingen, of bestuurders van motorvoertuigen te verminderen illegaal scoren volledige onderwijs- en examenreglement learning onderwijs examens, er is een vervalsing van. Kan ik het pre-save score door te leren? Vraag: Kunt u de pre-save points te verminderen door leermethoden? A: No.

De toepassingsmethode wordt verminderd, en er moet een score tijdens de resultaten periode en er is geen sprake 3. Er is geen score tijdens de huidige score periode, en de pre opgeslagen score niet kan worden verminderd door te leren.

  Q: Elke scoren cyclus kan worden verminderd met 6 punten, is het mogelijk om de score periode tot en met 18 punten begrijpen? A: No.

"De score van het rijbewijs tot 18 punten" is een onjuiste lezing van de hervormingsmaatregelen van de "Rationaliteit van Traffic Safety Education Reduction Traffic illegale Act". Verminderde scores worden in mindering gebracht in de bestaande cumulatieve score punten van het motorvoertuig, niet in de behandeling van verkeersovertredingen, en kan de pre-afschrijving van de scores niet te verminderen door het leren van de wet, en kan niet worden verminderd met 6 per score periode. "Het is uitgegaan dat de volledige score van de score periode steeg tot 18 punten. Q: Wat zijn de manieren om de wet te leren? A: Neem deel aan de verkeersveiligheid wettelijke en aanverwante kennis online leren, examen, bij het openen van on-site leren, examen, deel te nemen aan de verkeersveiligheid wettelijke en aanverwante kennis ter plaatse leren, onderzoek, bij de opening van het verkeer veiliger openbaar welzijn activiteiten Place, deel te nemen aan de beschaafde verkeer overtuiging, verkeersveiligheid publiciteit, georganiseerd door de openbare veiligheid afdeling, enz.

  Wat zijn de gevallen veroorzaakt door te leren of examen? Q: Wat zijn de belangrijkste inhoud van de studie examen? A: De inhoud van het onderzoek examen bestaat uit: verkeersovertredingen oordeel en case-analyse; verkeersongeval geval waarschuwing onderwijs; verkeersongevallen onderhandelen verwerking Walking kennis; rijweg rijden gezond verstand, slecht weer en complexe road rijden gezond verstand; beschaafd rijden gezond verstand; defensief rijden kennis; hulpdiensten kennis risico; besturen van de geestelijke gezondheidszorg kennis, en andere aanverwante kennis. Vraag: Kunt u een aanvraag voor een test na het voltooien van een studie? A: No. U moet gelden voor de test binnen 7 werkdagen vanaf de datum van voltooiing van het onderzoek. Q: Hoe lang is de lengte van het examen? Wat is het onderwerp? Wat zijn de onderwerpen? Hoe is het antwoord? A: De test is 20 minuten, en het antwoord is langer 60 seconden.

Het systeem zal willekeurig te extraheren 20 vragen van de vraag naar bank, het type onderwerp is het oordeel vraag, single-choice vragen, multiple choice vragen.

Antwoord 18 vragen en hoger is gekwalificeerd antwoord of ongecontroleerd geaccumuleerd 3 vragen, het systeem automatisch vaststelt dat het examen goedkeurende en verlaat het examen. Indien het examen niet is verstreken, kan het worden toegepast binnen 24 uur en de test wordt beperkt tot 2 maal. Q: Heeft u invloed op je studie of examen wanneer u uw mobiele telefoon of test te gebruiken? A: Ik zal be?nvloeden. Als u uw mobiele telefoon leren en examen te gebruiken, zal u van de huidige interface als gevolg van de oproep of andere reden zal het leren of examen worden onderbroken. Q: Wat is de situatie als gevolg van het leren of examen? A: Het is niet verzameld voor willekeurige gevangenneming, de gezichtsherkenning niet wordt doorgegeven, de echte persoon certificering wordt niet doorgegeven, die zich bezighouden met het leren van de verkeersveiligheid wettelijke en aanverwante kennis online, het onderzoek heeft niets te maken. V: Hoe om te gaan met de resultaten van het leerproces examen audit? A: Breng voor beoordeling binnen 24 uur na ontvangst van de resultaten van de audit.

Het verkeer afdeling openbare veiligheid moeten de datum van de 3 werkdagen te voltooien en de evaluatie resultaten op de hoogte. Q: Wat voor soort consequenties zullen worden geconfronteerd tijdens het besluitvormingsproces van het leren van methoden? A: Deze studie is verminderd en is niet effectief; binnen drie scoren cycli, zal de openbare veiligheid traffic control-afdeling niet langer accepteren de vermindering van de score van zijn studie, en zal de wettelijke verantwoordelijkheid van het betrokken personeel volgens de wet te onderzoeken.

  Q: Tijdens de verlaging van de aanvraag, de bestuurder score bereikt 12 punten, kunt u doorgaan met een aanvraag voor een vermindering van het leren? A: No. Volgens de wet Verkeersveiligheid en de uitvoeringsregelingen, is de score 12 punten bereikt in een score periode, en de traffic control-afdeling openbare veiligheid wordt vastgehouden door de licentie het motorvoertuig bestuurder. De bestuurder motorvoertuig wensen deel te nemen aan de verkeersveiligheid wetten. Leren en het aanvaarden van examens.

Als het examen is gekwalificeerd, wordt de score gewist, en de licentie het motorvoertuig bestuurder worden verstuurd waarop het examen is ongekwalificeerde, blijven deelnemen aan het leren en onderzoek. (Verantwoordelijk: Yan Yuan, Xuan Zhaoqiang) Delen Laat meer mensen zien.